Ο Λαουτάρο Ρινάλντι συνεχίζει την αναζήτηση της ποδοσφαιρικής του… Ιθάκης.

Ο Αργεντινός επιθετικός που πέρασε και δεν… ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, δοκίμασε τη σεζόν που μας πέρασε την τύχη του στην Ιταλία. Η Μπρέσια του προσέφερε την ευκαιρία για να βρει τα πατήματά του και να σπάσει την «κατάρα» που τον έχει… αγκαλιάσει, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο Αργεντινός.

Τέλος από τη Μπρέσια ο Ρινάλντι

Ρινάλντι

Στην αρχή της σεζόν πήρε ορισμένες συμμετοχές, ωστόσο λίγο πριν φύγει το 2017, είχε ήδη υποβιβαστεί στη β’ ομάδα του συλλόγου της Serie B και έχασε κάθε έρεισμα. Το απόγευμα της Παρασκευής, τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Μπρέσια άφησε ελεύθερο τον Ρινάλντι, ο οποίος μπαίνει ξανά στη διαδικασία της αναζήτησης ομάδας.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Αργεντινός φορ έχει ανοιχτές εκκρεμότητες με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος έχει μπει σε δικαστική διαμάχη με το τριφύλλι για οφειλόμενα ύψους 820.000 ευρώ.

Το καλό με τον Λαουτάρο είναι πως δεν φαίνεται να πτοείται αρκετά από το γεγονός πως… πάνε χρόνια από το τελευταίο επίσημο γκολ που πέτυχε. Ο ίδιος φροντίζει να βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής, όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν στο instagram, απολαμβάνοντας τη ζωή της Ιταλίας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS