ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: «Προσφέρουμε τη Λεωφόρο για το ματς με Λεβαδειακό»

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το φιλικό της 18ης Αυγούστου με τον Λεβαδειακό.

Ερασιτέχνης: «Προσφέρουμε τη Λεωφόρο για το ματς με Λεβαδειακό»

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ανακοίνωση σχετικά με το φιλικό της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στην ανακοίνωσή του, ο  Α.Ο τονίζει μεταξύ άλλων ότι προσφέρει δωρεάν τη Λεωφόρο στην ΠΑΕ για το εν λόγω παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι το φιλικό με τον Λεβαδειακό δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να αναζητούν άλλη έδρα για να παίξουν το ματς.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης

«Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου» οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου, προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.