ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κοντά στον Γκροσίτσκι ο Παναθηναϊκός”!

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της χώρας, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στον διεθνή Πολωνό εξτρέμ, Καμίλ Γκροσίτσκι.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της χώρας, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στον διεθνή Πολωνό εξτρέμ, Καμίλ Γκροσίτσκι.

Οι “πράσινοι” προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση με επιθετικό, όμως δημοσιογράφος από την Πολωνία τονίζει ότι το “τριφύλλι” είναι κοντά στον 30χρονο Καμίλ Γκροσίτσκι, τον διεθνή εξτρέμ της Χαλ, με τον Πίνι Ζάχαβι να είναι αυτός ο οποίος μεσολαβεί.

«Ο Καμίλ Γκροσίτσκι βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Είναι κοντά σε συμφωνία με τη Χαιλ. Σήμερα ο Πίνι Σάχαβι συζήτησε τις λεπτομέρειες με τη Χαλ. Δανεικός με οψιόν αγοράς. Ομάδες από τη Γαλλία και τη δυνατή Τσάμπιονσιπ ενδιαφέρονται επίσης», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Πολωνός δημοσιογράφος Ματέουζ Μπόρεκ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γκροσίτσκι πήγε στη Χαλ από τη Ρεν πριν 1,5 χρόνο έναντι περίπου 9 εκατ. ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020.

Την περασμένη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ είχεσυνολικά 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 6 ασίστ. Επίσης ήταν βασικός  με την εθνική Πολωνίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Με την Εθνική του ομάδα έχει συνολικά 60 συμμετοχές και 12 γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.