ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κωστόπουλος: Αγωνία τέλος, επέστρεψε στο ξενοδοχείο (pic)

Τέλος καλό, όλα καλά, σχετικά με τον τραυματισμό που υπέστη ο άσος του «τριφυλλιού», Αναστάσης Κωστόπουλος.

Κωστόπουλος: Αγωνία τέλος, επέστρεψε στο ξενοδοχείο (pic)

«Πάγωσε» τους πάντες ο Αναστάσης Κωστόπουλος, αποχωρώντας τραυματίας λίγο πριν από τη λήξη του ματς με την Τουρκία.

Ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων και παίκτης του Παναθηναϊκού έφυγε με φορείο λόγω χτυπήματος στο κεφάλι, τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης για το Εurobasket U-16 στη Σερβία.

Η αρχική ενημέρωση της ΕΟΚ ανέφερε ότι ο Κωστόπουλος θα μεταβεί προληπτικά στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Σε νεότερη πληροφόρηση, η Ομοσπονδία τόνισε ότι ο νεαρός παίκτης είναι καλά και θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο της ομάδας, συνοδεία του γιατρού της αποστολής.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.441 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...