ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΛ

Αυτούς επέλεξε ο Γιώργος Δώνης για το αυριανό φιλικό ΑΕΛ – Παναθηναϊκός στη Λάρισα. Αναλυτικά η αποστολή.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΛ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (20:30) την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ματς που αποτελεί το προτελευταίο τεστ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν από τη λήξη της απογευματινής προπόνησης στο Κορωπί, ο Δώνης έκανε γνωστή την αποστολή του τριφυλλιού για το αυριανό παιχνίδι. Εκτός αποστολής έμεινε ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης.

Aντίθετα, στα 22 ονόματα της λίστας συμπεριελήφθη και εκείνο του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Παναθηναϊκός

Με αυτούς θα πάει στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα Κουλιμπαλί, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Ρεγκάκος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.