ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάδισμα η Καλλιθέα για το φιλικό με τον Λεβαδειακό

Το "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας έχει το προβάδισμα για να φιλοξενήσει το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Προβάδισμα η Καλλιθέα για το φιλικό με τον Λεβαδειακό

Το “Ελ Πάσο” της Καλλιθέας έχει το προβάδισμα για να φιλοξενήσει το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Οι “πράσινοι” έκαναν γνωστό από χθες ότι η αναμέτρηση της 18ης Αυγούστου, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας χρονιάς, δε θα γίνει στο ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ετσι, λοιπόν, ήταν αναγκασμένοι να ψάξουν σε άλλα γήπεδα εντός των Αθηνών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δυο γήπεδα που είναι υποψήφια για τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα είναι αυτό της Καλλιθέας και αυτό της Ριζούπολης. Το γήπεδο του Περιστερίου πρέπει να αποκλειστεί, καθώς και εκεί υπάρχει “θέμα” με τον αγωνιστικό χώρο. Το “Ελ Πάσο”, η έδρα της Καλλιθέας, δηλαδή, είναι και το επικρατέστερο για να φιλοξενήσει το φιλικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.