ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βόλεϊ: Δύο νέες μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό!

Το «πράσινο» τμήμα βόλεϊ ενισχύθηκε με ακόμη δύο προσθήκες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Βόλεϊ: Δύο νέες μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό!

Η ανακοίνωση για τις δύο μεταγραφές στο βόλεϊ γυναικών

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις Αποστολία Νούσια και Εβίτα Λεωνίδου για το τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Η 27χρονη ακραία Αποστολία Νούσια (1.78μ.) επιστρέφει και πάλι στο «τριφύλλι» μετά από τέσσερα χρόνια και στις πρώτες της δηλώσεις στο www.panathinaikos1908.gr ανέφερε

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Όταν έφυγα είχα πει ότι θέλω να γυρίσω στον Σύλλογο και να κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό και από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έρχομαι με πολύ όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας και να επιστρέψει η ομάδα στην Α1 καθώς είναι αισθητή η απουσία της».

Οι προηγούμενοι σύλλογοι που αγωνίστηκε είναι οι εξής:

2017-18 Πανναξιακός

2016-17 ΑΕΚ

2015-16 Πανναξιακός

2014-15 Αστέρας Αγίου Δημητρίου

2012-14 Παναθηναϊκός

2009-12 Λάρισα

Σε ότι αφορά την Κύπρια Εβίτα Λεωνίδου (1.76μ.) είναι 18 ετών αγωνίζεται ως λίμπερο και το 2017 βραβεύτηκε από την ΚΟΕ ως η καλύτερη νεάνιδα στην Κύπρο.

Αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ έχει συμμετοχές και με τα κλιμάκια της Εθνικής Κύπρου στο μπιτς βόλεϊ.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίζω τη νέα χρονιά σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός με το όνομα που διαθέτει και την ιστορία του. Είμαι 100% αφοσιωμένη στον Σύλλογο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.