ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκροσίτσκι: Αυτά ισχύουν για τον Παναθηναϊκό

Τι πραγματικά ισχύει με τον Καμίλ Γκροσίτσκι και τον Παναθηναϊκό.

Γκροσίτσκι: Αυτά ισχύουν για τον Παναθηναϊκό

Τι πραγματικά ισχύει με τον Καμίλ Γκροσίτσκι και τον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος εξτρέμ της Χαλ προτάθηκε στο τριφύλλι και μάλιστα ο Πίνι Ζάχαβι είχε ρόλο σε αυτή την υπόθεση. Αναμφίβολα, πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη, διεθνή με την Πολωνία, αλλά οι “πράσινοι” δεν μπορούν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Κι αυτό διότι με τον περιορισμό στις μεταγραφές, το τριφύλλι μπορεί να πάρει μόνο έναν ποδοσφαιριστή άνω των 23 και αυτός θα είναι επιθετικός και όχι εξτρέμ. Συνεπώς, τα όσα γράφτηκαν στην Πολωνία δεν ευσταθούν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης δεν ήταν ποτέ κοντά στον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να διαψεύδει κάτι τέτοιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...