ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πενιαράντα στο «κάδρο» για Παναθηναϊκό (vids)

Ο νεαρός επιθετικός από τη Βενεζουέλα, Ανταλμπέρτο Πενιαράντα είναι στο «στόχαστρο» του τριφυλλιού.

Πενιαράντα στο «κάδρο» για Παναθηναϊκό (vids)

Ο Ανταλμπέρτο Πενιαράντα είναι άλλη μια περίπτωση που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ». Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του τριφυλλιού για τη σεζόν 2018/19 πλησιάζει, με αποτέλεσμα να εντείνεται η έρευνα για τον παίκτη που θα αποτελέσει το βασικό «9άρι» του τριφυλλιού.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τη Γουότφορντ για την περίπτωση του 21χρονου φορ. Οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν την περίπτωσή του σε πρώτο πλάνο, αναζητώντας τη χρυσή τομή για τον δανεισμό του, τοποθετώντας οψιόν αγοράς για τη νέα σεζόν.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες περιπτώσεις παικτών που έχουν έρθει στο προσκήνιο, έτσι και αυτή του Πενιαράντα διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Δώνης για την κορυφή της επίθεσης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιος είναι ο Πενιαράντα

Αν και νεαρός (γεννημένος στις 31 Μαΐου του 1997), ο φορ από τη Βενεζουέλα (1.85μ. ύψος) έχει παραστάσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες περιπτώσεις παικτών που έχουν έρθει στο προσκήνιο, έτσι και αυτή του Πενιαράντα διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Δώνης για την κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος έχει χρησιμοποιηθεί ως αριστερό, αλλά και ως δεξί εξτρέμ.

https://www.youtube.com/watch?v=UNbM7Hbb2_U

Άρχισε την πορεία του από τη Βενεζουέλα και τη Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα, με την Ουντινέζε να τον αποκτά τον Ιούλιο του 2015. Έξι μήνες αργότερα παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Γρανάδα, για να ακολουθήσουν εξάμηνα… δρομολόγια από την Ισπανία στην Αγγλία για τη Γουότφορντ (οι δύο ομάδες ανήκουν στην ίδια οικογένεια ιδιοκτητών), μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.

Τότε, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μάλαγα, μένοντας εκεί μέχρι το καλοκαίρι που διανύουμε, για να επιστρέψει στη Γουότφορντ, όπου κατέχει τα δικαιώματά του. Μάλιστα, φέτος φάνηκε ότι ήρθε η στιγμή για να παίξει στον σύλλογο, ακολουθώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μπαίνοντας στη λίστα για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το ιδιότυπο καθεστώς που επικρατεί στην Αγγλία, σχετικά με τη δυσκολία εξασφάλισης άδειας εργασίας, «έδεσε» τα χέρια της Γουότφορντ, που τον έθεσε εκ νέου για δανεισμό, προκαλώντας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Το παλμαρέ του Πενιαράντα είναι γεμάτο… μετακινήσεις, ενώ η καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδός του σημειώθηκε στη Γρανάδα, όπου πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ σε 27 συμμετοχές. Το ίδιο διάστημα κατέγραψε 9 εμφανίσεις (3 γκολ) με τη β’ ομάδα. Στη Μάλαγα έπαιξε για 16 ματς δίχως να σκοράρει, ενώ μέτρησε και 7 «άγονες» συμμετοχές στην Ουντινέζε.

Παράλληλα, ο 21χρονος φορ διαθέτει εμπειρία από διεθνές επίπεδο, καταγράφοντας 11 συμμετοχές με τη Νέων της Βενεζουέλας (3 γκολ), ενώ από τον Μάρτιο του 2016 είναι στη λίστα της ανδρικής ομάδας, με 12 συμμετοχές έως τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...