ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η τελευταία… χαλαρή εβδομάδα

Οι παίκτες του εξάστερου έχουν ακόμη λίγες ημέρες χαλάρωσης, προτού αρχίσουν... τα δύσκολα!

Παναθηναϊκός: Η τελευταία... χαλαρή εβδομάδα

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την περασμένη σεζόν με τον θετικό τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Έπειτα, άπαντες οι συντελεστές… διασκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Οι παίκτες του εξάστερου διάλεξαν τους αγαπημένους τους προορισμούς και έκαναν τις διακοπές τους σε κλίμα χαλάρωσης. Ωστόσο, όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Το αντίστοιχο για τις διακοπές των «πρασίνων» θα έρθει λίαν συντόμως.

Παναθηναϊκός στα… όπλα

Παναθηναϊκός

Την επόμενη Δευτέρα, 20 Αυγούστου, ο Τσάβι Πασκουάλ, το επιτελείο του και φυσικά όσοι απαρτίζουν το φετινό ρόστερ, παλιοί και νέοι, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα ακολουθήσει «πακέτο» δυνατών προπονήσεων για το «χτίσιμο» των απαραίτητων επιπέδων φυσικής κατάστασης. Κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη θα προστεθούν και τα φιλικά ματς στο πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο… προνοητικός Πασκουάλ δεν έχει αφήσει τους παίκτες του δίχως πρόγραμμα. Ο Καταλανός, σε συνεργασία με το επιτελείο του, φρόντισε να μοιράσει σε κάθε μέλος του ρόστερ ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να το εφαρμόσουν στις διακοπές τους, διατηρώντας μέρος του ρυθμού τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.