Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την περασμένη σεζόν με τον θετικό τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Έπειτα, άπαντες οι συντελεστές… διασκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Οι παίκτες του εξάστερου διάλεξαν τους αγαπημένους τους προορισμούς και έκαναν τις διακοπές τους σε κλίμα χαλάρωσης. Ωστόσο, όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Το αντίστοιχο για τις διακοπές των «πρασίνων» θα έρθει λίαν συντόμως.

Παναθηναϊκός στα… όπλα

Παναθηναϊκός

Την επόμενη Δευτέρα, 20 Αυγούστου, ο Τσάβι Πασκουάλ, το επιτελείο του και φυσικά όσοι απαρτίζουν το φετινό ρόστερ, παλιοί και νέοι, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ.

Θα ακολουθήσει «πακέτο» δυνατών προπονήσεων για το «χτίσιμο» των απαραίτητων επιπέδων φυσικής κατάστασης. Κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη θα προστεθούν και τα φιλικά ματς στο πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο… προνοητικός Πασκουάλ δεν έχει αφήσει τους παίκτες του δίχως πρόγραμμα. Ο Καταλανός, σε συνεργασία με το επιτελείο του, φρόντισε να μοιράσει σε κάθε μέλος του ρόστερ ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να το εφαρμόσουν στις διακοπές τους, διατηρώντας μέρος του ρυθμού τους.