ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζοτς και Ιτούδης ξανασμίγουν με Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Σάρας! (pic)

Κι όμως! Θα έχουμε την ευκαιρία να τους θαυμάσουμε για ακόμη μια φορά στο παρκέ!

Ζοτς και Ιτούδης ξανασμίγουν με Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Σάρας! (pic)

Έρχεται συνάντηση… «πράσινων» γιγάντων, με τους Ζοτς και Ιτούδη στον πάγκο και τους Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Γιασικεβίτσιους στο παρκέ.

Στις 30 Αυγούστου, στη Σλοβενία, θα λάβει χώρα φιλική αναμέτρηση μεταξύ των «φίλων Μπετσίροβιτς» και των «φίλων Νάχμπαρ», με τον πρώτο να καλεί το δίδυμο των κόουτς που είχε στο τριφύλλι, μαζί με τους εν λόγω -πρώην- συμπαίκτες.

Τo team του Μπετσίροβιτς έχει… έντονο χρώμα Παναθηναϊκού και… Basket League, καθώς πέραν των «3D», «Φράγκι» και Σάρας, στην ομάδα θα βρίσκονται οι Σάσα Πάβλοβιτς, Μίρο Ραντούλιτσα αλλά και οι Άντιτς, Γκόλεματς που στο παρελθόν έπαιξαν μπάσκετ στη χώρα μας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ζοτς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.