ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τις έδρες σε Γερμανία και Σουηδία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τις έδρες σε Γερμανία και Σουηδία

Ολοκληρώνεται η δράση του τετραημέρου, το πρώτο που ήταν γεμάτο από αναμετρήσεις στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και μας έβαλε σε ρυθμούς… χειμώνα. Σήμερα πέφτουν οι ρυθμοί, καθώς το πρόγραμμα είναι περιορισμένο, ωστόσο προκύπτουν καλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διαθέτουν live casino.

Σούπερ ξεκίνημα η Κολωνία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου, όπου επιλέγουμε Κολωνία -1 σε απόδοση 2.22 (Ασιατικό χάντικαπ. Σε περίπτωση που η Κολωνία κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Κολωνία κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Πρόκειται για αγώνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, με αμφότερες τις ομάδες να ξεκινούν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους την περασμένη εβδομάδα. Η Κολωνία πέρασε με 0-2 απ’ την έδρα της Μπόχουμ, σκορ που διαμορφώθηκε μέχρι το 59’, ενώ έπαιζε με 10 παίκτες απ’ το 70’. Κλείστηκε στα καρέ της τα τελευταία 20 λεπτά, άντεξε στην πίεση και κατάφερε να φύγει νικήτρια, παρά το γεγονός ότι η εμφάνιση της δεν ήταν φοβερό. Απ’ την άλλη, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχτηκε την Άουε στην πρεμιέρα και πήρε ένα «τρίποντο» που μάλλον δεν άξιζε. Γλύτωσε 1-2 περιπτώσεις από το 0-1, πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως καθαρές ευκαιρίες δεν έβγαλε. Το γκολ τελικά ήρθε στο 87’. Εξαιρετική είναι η εντός έδρας παράδοση της Κολωνίας κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, έρχεται από τρεις σερί νίκες με το απίστευτο επιμέρους σκορ 13-0! Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία στην πρεμιέρα, επιλέγουμε Κολωνία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.22.

Κερδίζει η Νόρκεπινγκ

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Νόρκεπινγκ – Χάμαρμπι, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.23. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ Σουηδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη. Η Νόρκεπινγικ έρχεται από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, καθώς μετά την εκτός έδρας ήττα απ’ τη Μάλμε (2-1) έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 εναντίον της Σούντσβαλ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 44’. Ήταν η τέταρτη φορά που δεν κερδίζει στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, βρίσκεται στην 4η θέση με 31 πόντους, στο -5 απ’ τη Χάμαρμπι και στο -8 απ’ την πρωτοπόρο ΑΪΚ. Εντός έδρας αλλάζει η συμπεριφορά και η αυτοπεποίθηση της, έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, φέτος μετράει 7/8 «τρίποντα» στο γήπεδο της! Απ’ την άλλη, η Χάμαρμπι είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι», έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, οι δύο εκ των οποίων εντός έδρας και η άλλη κόντρα στην κακή Τρέλεμποργκ εκτός. Θεωρούμε ότι εντός έδρας η Νόρκεπινγκ έχει το προβάδισμα, ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 2.23.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...