ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ: Με «πράσινη» ώθηση στην 11η θέση

Η Εθνική Νεανίδων μπάσκετ τερμάτισε στην 11η θέση του Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας.

Μπάσκετ: Με «πράσινη» ώθηση στην 11η θέση

Η Εθνική Νεανίδων μπάσκετ τερμάτισε στην 11η θέση του Ευρωμπάσκετ Β’ Κατηγορίας, μετά τη νίκη της επί του Λουξεμβούργου με 62-55.

Τόσο στο ματς της Κυριακής όσο και κατά τη διάρκεια του τουρνουά, εξέχουσα ήταν η παρουσία των τριών αθλητριών του Παναθηναϊκού: Ισμήνης Πράπα, Σύνθιας Εζέτζα και Βίκυς Κάσδαγλη.

Η μεν Πράπα σημείωσε 15 πόντους, η Κάσδαγλη 2 και η Εζέτζα κατέγραψε συμμετοχή στο τελευταίο ματς με το Λουξεμβούργο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λουξεμβούργο (Ντζόρτζια): Ζανπιέρ 3, Μρέσες 6, Νάρεμπεργκ 15(1), Σμιντ 6, Σιμόν 16, Μπέλσγια, Ντε Ροντ 2, Νάιλς 6, Ζακ, Σκάιλ, Βάγκνερ 1, Γουίντερσντορφ.

Ελλάδα (Γερεουδάκης): Χατζηβασιλείου 2, Γιαννουσίου, Καρακασίδου, Κασδαγλή 2, Εζέτζα, Γασπαράτου 6, Κατσαμούρη 3, Κούκη 12, Κριμίλη 18(2), Κριμιτζά 4, Πράπα 15(1).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...