ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Να σβήσουμε γρήγορα την ποινή του -6»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για τη δύσκολη σεζόν που έρχεται, μετά τη φιλική αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Διούδης: «Να σβήσουμε γρήγορα την ποινή του -6»

Ο Σωκράτης Διούδης αναμένεται να είναι ο βασικός πορτιέρε του τριφυλλιού, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να παραχωρεί δηλώσεις εν όψει της σεζόν που μπαίνει σε λίγες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Διούδης

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την ΑΕΛ: «Σίγουρα είμαι αισιόδοξος, έχουμε μια ομάδα με αρκετό ταλέντο. Αρκετούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι έχουν πολλά πράγματα να δώσουν. Σήμερα παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα, από τις πιο σκληρές του πρωταθλήματος. Πιστεύω αυτό το τεστ μας έδειξε πολλά για τη συνέχεια και το πως θα είναι το πρωτάθλημα.

Νομίζω αυτό που μας λείπει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι η ουσία. Έχουμε δουλέψει πολλά πράγματα από την αρχή της προετοιμασίας. Σιγά-σιγά δείχνουμε ότι δένουμε σαν ομάδα όμως έχουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που τα έχουμε συζητήσει και με τον προπονητή μας και πρέπει να τα διορθώσουμε. Στο επόμενο διάστημα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα το κάνουμε και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το -6 που έχουν στο κεφάλι τους οι πράσινοι: «Το έχουμε στο μυαλό μας. Θα πρέπει στις πρώτες αγωνιστικές να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα για να σβήσουμε αυτή την ποινή. Να μην το έχουμε στο κεφάλι μας. Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο.

Σίγουρα σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε θα θέλαμε να παίρνουμε και τις νίκες ακόμα και σε φιλικό επίπεδο. Όμως από τη στιγμή που δεν έρχονται τώρα ευχόμαστε να έρθουν όλες μαζί στο πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.