ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκελαούζος: «Τρέχει» προς το μέλλον…

Καλή εμφάνιση του δρομέα του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνου Γκελαούζου στον μαραθώνιο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνο.

Γκελαούζος: «Τρέχει» προς το μέλλον…

Καλή εμφάνιση του δρομέα του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνου Γκελαούζου στον μαραθώνιο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνο. Ο «Γκέλα» ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που κατέλαβε την 12η θέση στη γενική κατάταξη ενώ ο ίδιος τερμάτισε στην 44η θέση.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Γκελαούζος έστειλε μέσω των social media το δικό του μήνυμα.

«Τελείωσε και αυτός ο αγώνας με σχεδόν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Δεν χρειάζεται να μπω σε αναλύσεις, απλά υπόσχομαι πως το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο και μια καλή επίδοση είναι στα σκαριά.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας ευχαριστώ όλους  για τα όμορφα σας μηνύματα, με κάνουν πιο δυνατό. Δεν ξεχνώ ποτέ την ομάδα που έχω στην καρδιά μου και είναι δίπλα μου, τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.