ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέργος: H θέση της ΠΑΕ – «Προτάθηκε ο παίκτης»

Διαβάστε τη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Νίκο Βέργο.

Βέργος: H θέση της ΠΑΕ – «Προτάθηκε ο παίκτης»

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Βέργος είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να μην υπογράφει στη Λαμία επειδή περιμένει το τριφύλλι.

Η «πράσινη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τα περί συμφωνίας και τονίζει ότι ο παίκτης έχει προταθεί. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε κλείνει ο Βέργος. Εχει προταθεί», τονίζουν από το τριφύλλι για τον νεαρό επιθετικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...