ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για ξένο φορ, μικραίνει η λίστα

Η μεταγραφή του ξένου επιθετικού μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό. Τα ονόματα που «παίζουν» στη λίστα Νταμπίζα.

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για ξένο φορ, μικραίνει η λίστα

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Παναθηναϊκός «φορτσάρει» για να κλείσει το θέμα με τη μεταγραφή του ξένου φορ.

Οι «πράσινοι» δίνουν το μεγαλύτερο μέρος της… μεταγραφικής προσοχής τους στο εν λόγω θέμα, καθώς -βάσει των δεδομένων και των περιορισμών- ο παίκτης που θα αποκτηθεί προορίζεται για τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας.

Τα δεδομένα και το μπάτζετ

Η μία μεταγραφή που δικαιούται να κάνει ο Παναθηναϊκός για παίκτη άνω των 23 ετών, ανεξαρτήτου εθνότητας, δεν θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα, όσον αφορά το μπάτζετ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα χρήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Νταμπίζας για να βρει τον «εκλεκτό» είναι -μάξιμουμ- 400.000 ευρώ. Γεγονός που περιορίζει ακόμη περισσότερο τα «φίλτρα αναζήτησης» που έχει θέσει ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού».

Το διαθέσιμο μπάτζετ οδηγεί τους Νταμπίζα – Δώνη ώστε να προκρίνουν και να κινηθούν για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να έρθουν στο τριφύλλι ως δανεικοί, ή ελεύθεροι, με το πρώτο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Μικραίνει η λίστα, τα ονόματα που «ακούγονται»

Όλο αυτό το διάστημα, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών στον ελληνικό Τύπο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως όσο περνούν οι ημέρες, η λίστα του Νταμπίζα… μικραίνει.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με τον Δώνη, έχοντας αποφασίσει ότι η επιλογή του «εκλεκτού» θα γίνει μέσω… εξονυχιστικού ελέγχου, «βγάζουν» από τη λίστα των υποψηφίων τις δύσκολες περιπτώσεις.

Όσο για τα ονόματα που έχουν ακουστεί/γραφτεί το τελευταίο διάστημα: Μεταξύ αυτών, φέρεται να βρίσκεται ο 29χρονος Βούλγαρος φορ της Τζένοα, Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, αλλά και ο 34χρονος Ιταλός της Βερόνα, Τζιαμπάολο Πατσίνι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...