ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κωστόπουλος: «Συγκινητικά όσα έγιναν, τους ευχαριστώ όλους»

Ο αρχηγός της Εθνικής U-16 ευχαρίστησε θερμά τους συμπαίκτες του για την κίνησή τους.

Κωστόπουλος: «Συγκινητικά όσα έγιναν, τους ευχαριστώ όλους»

Ο Αναστάσης Κωστόπουλος είναι ο μεγάλος άτυχος για την Εθνική U-16. Ο τραυματισμός του στο ματς με την Τουρκία θα του στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο του τουρνουά, με τους συμπαίκτες του να προχωρούν σε μια άκρως συγκινητική κίνηση.

Λίγο πριν από το ματς πρόκρισης με την Εσθονία στο Eurobasket Παίδων, η αποστολή της Εθνικής ομάδας εμφανίστηκε κατά την ανάκρουση των ύμνων με μπλούζες που ανέγραφαν το όνομα του άτυχου αρχηγού και παίκτη του Παναθηναϊκού.

https://twitter.com/FIBA/status/1029401950851231744

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό που έγινε. Δεν έχω λόγια αλήθεια. Και με το μπλουζάκι στην αρχή και με τη φανέλα στο τέλος. Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ όλους!», δήλωσε ο Κωστόπουλος στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Ο νεαρός σταρ του Παναθηναϊκού, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το επόμενο βήμα της Εθνικής Παίδων στο τουρνουά, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Ισπανία:

«Τους εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου. Θα το παλέψουν. Ξέρω πως κανείς απ’ έξω δεν το πιστεύει, αλλά έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια…Και μόνο μέσα στην οικογένεια αυτή ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πιστεύουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Από τον κοουτς μέχρι και το γενικό αρχηγό, τον έφορο… Γι’ αυτό και θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι πιστεύω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.