ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαλαμπίνοφ: Παραμένει στη λίστα – Τι γράφουν στην Ιταλία

Η επαναφορά της υπόθεσης Γκαλαμπίνοφ για το τριφύλλι και τα σενάρια που κυκλοφορούν στην Ιταλία για τον 29χρονο φορ.

Γκαλαμπίνοφ: Παραμένει στη λίστα - Τι γράφουν στην Ιταλία

Το όνομα του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ επανήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις αναφορές του εγχώριου αθλητικού Τύπου, ο 29χρονος Βούλγαρος φορ αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που υπάρχουν στη… νέα έκδοση της λίστας Νταμπίζα.

Οι Νταμπίζας και Δώνης έχουν μειώσει τους υποψηφίους στόχους για τη θέση του σέντερ φορ, ωστόσο η περίπτωση Γκαλαμπίνοφ φέρεται να παραμένει στον «αφρό» για τον Παναθηναϊκό. Η λέξη «παραμένει» δεν είναι τυχαία, καθώς ο 29χρονος επιθετικός δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα «πράσινα» ρεπορτάζ το καλοκαίρι που διανύουμε.

Παναθηναϊκός και Γκαλαμπίνοφ… part I

Πριν από περίπου έναν μήνα, στα μέσα Ιουλίου, έπαιξε για πρώτη φορά η περίπτωση του Βούλγαρου επιθετικού της Τζένοα για το τριφύλλι. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και δόθηκε το «σήμα» για να προχωρήσουν οι… έρευνες, καθώς διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο Δώνης για τον βασικό φορ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε πρώτη φάση, όσο ξαφνικά κι αν παρουσιάστηκε στο «πράσινο» κοινό η περίπτωσή του, αρχικά μέσω αναφορών του Ντι Μάρτζιο, με τον ίδιο τρόπο φάνηκε να «ξεθωριάζει» το όλο θέμα. Έχοντας ακόμη χρόνο μπροστά του, ο Βούλγαρος φορ δεν έμοιαζε «ψημένος» για την προοπτική της Ελλάδας και τον Παναθηναϊκού.

Κάπως έτσι, το όνομα του μπήκε στο… αρχείο και τις επόμενες ημέρες άρχισαν να βγαίνουν άλλα ονόματα ξένων επιθετικών στο προσκήνιο.

Τι ισχύει στο παρόν

Η ιστορία με τον Γκαλαμπίνοφ πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα Ιούλη και έκανε… comeback ένα μήνα αργότερα. Κάτι λογικό, κρίνοντας από τα δεδομένα. Ο Βούλγαρος φορ δεν υπολογίζεται από τη Τζένοα, αλλά δεν έχει βρει ακριβώς αυτό που ζητάει στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Ιταλοί,  δεν υπάρχουν σοβαρές κρούσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας για τον 29χρονο. Αντίθετα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι γίνεται… πανικός για τον ίδιο στη Serie B. Εάν ήθελε, θα μπορούσε να υπογράψει… χθες σε πάνω από τους μισούς συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας.

Ωστόσο, ο Γκαλαμπίνοφ δεν φαίνεται διατεθειμένος να κατέβει επίπεδο, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του. Βέβαια, στην όλη υπόθεση υπάρχει και ένα αρνητικό για τον ίδιο, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία κλείνει σε τρεις μέρες και λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Από τη στιγμή που το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, τα πάντα παραμένουν «ανοιχτά», με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ορισμένες ελπίδες για ουσιαστική «αναθέρμανση» της περίπτωσης Γκαλαμπίνοφ. Ο ίδιος δεν έχει παρά τρεις ημέρες αν θέλει να επιλέξει μια λύση επί ιταλικού εδάφους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα οδηγηθεί σε αλλαγή… οπτικής και τότε, ίσως επανεξετάσει τις επιλογές του, μακριά από την Ιταλία…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...