ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει Παναθηναϊκό ο Βέργος – Τι ισχύει με Μανθάτη

Ο Νίκος Βέργος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια και αυτό που απομένει είναι να πάρει την ελευθερία του από τον Ολυμπιακό – Τι συμβαίνει με τον Μανθάτη.

Θέλει Παναθηναϊκό ο Βέργος -  Τι ισχύει με Μανθάτη

Ο Nίκος Βέργος δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους, παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί.

Φαίνεται, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά, ότι οι άνθρωποι του ΟΣΦΠ επιθυμούν να έχουν ένα ποσοστό μεταπώλησης στον ποδοσφαιριστή, γι αυτό και το θέμα δεν έχει τελειώσει.

Βέργος

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να πάρει ως ελεύθερο τον Βέργο, ο οποίος έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια με τους πράσινους, και γι αυτό κάνει προσπάθεια. Όλα δείχνουν ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα και ο 23χρονος θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μόνο δανεικός ο Μανθάτης

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Μανθάτη, η περίπτωσή του είναι τελείως διαφορετική.

Ο νεαρός εξτρέμ, που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δε μένει ελεύθερος. Αυτό σημαίνει ότι η μοναδική περίπτωση να αποκτηθεί από τους πράσινους είναι να παραχωρηθεί δανεικός!

Φυσικά, κανείς στο τριφύλλι δε θα ήθελε να αποκτήσει δανεικό ποδοσφαιριστή από τον αιώνιο αντίπαλο, ειδικά μέσα σε μια τέτοια περίοδο που το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από… εκρηκτικό, στις τάξεις του κόσμου.  Το τι θα συμβεί, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...