ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ύποπτο κείμενο αμφισβητεί τον… ευρωπαϊκό άθλο του Ολυμπιακού

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έριχνε στα σκοινιά ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο, όπως η Λουκέρνη, κάποιοι προσπαθούσαν να μειώσουν τον άθλο των galacticos του Μαρτίνς.

Ύποπτο κείμενο αμφισβητεί τον... ευρωπαϊκό άθλο του Ολυμπιακού

Αν τις τελευταίες μέρες φίλοι μου νιώθετε ένα φούσκωμα στην κοιλιά και έναν έντονο κνησμό στον καβάλο δεν χρειάζεται να τρέξετε στον γιατρό για να κάνει διάγνωση.

Αυτά είναι τα πρώιμα συμπτώματα της «αδικίτιδας», της νέας ύπουλης ασθένειας που θερίζει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, που δεν αντέχουν να βλέπουν τον πόλεμο του συστήματος εναντίον της πιο ικανής, πλην κατατρεγμένης ομάδας της Superleague, που το άδικο το ζει μέσα από την κούνια της.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE