ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: Το plan b για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ποιο δρόμο... διαχείρισης θα επιλέξει ο Γιάννης Αλαφούζος, σε περίπτωση που «χαλάσει» το deal με Παϊρότζ

Αλαφούζος: Το plan b για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Παϊρότζ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και από το περιβάλλον του mr ΣΚΑΪ προκύπτει ότι η αλλαγή σελίδας στο τριφύλλι είναι θέμα ημερών.

Αν και υπάρχει η αισιοδοξία για θετική κατάληξη στην υπόθεση με την Pan Asia, ο Αλαφούζος έχει… προετοιμαστεί και για το αντίθετο σενάριο, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Σε αυτήν την περίπτωση, ο εφοπλιστής θα προσπαθήσει να μειώσει τα χρέη της ΠΑΕ, συνεχίζοντας την πολιτική του «σφιχτού» μπάτζετ, για να προσελκύσει νέους υποψήφιους αγοραστές.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, εάν συμβεί αυτό, τότε θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα για το τριφύλλι που ήδη καλείται να ανταποκριθεί με ειδικά διαμορφωμένο ρόστερ, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί από τις ποινές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...