ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα μεταγραφή για τον… γυρολόγο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του πρώην «πράσινου», ο οποίος αλλάζει... συνεχώς ομάδες!

Νέα μεταγραφή για τον... γυρολόγο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Η Μπνέι Χερζλίγια από το Ισραήλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χίλτον Άρμστρονγκ. Όσοι έχετε καλό μνημονικό θα θυμάστε ότι ο Αμερικανός ψηλός είχε κάνει ένα -ανεπιτυχές- πέρασμα από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θητεία του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Άρμστρονγκ αποχώρησε έχοντας μόλις έξι συμμετοχές στη Euroleague με το τριφύλλι, συνεχίζοντας την πορεία του στο επαγγελματικό μπάσκετ, δίχως να καταφέρει να στεριώσει κάπου για καιρό.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από το 2012 μέχρι σήμερα, ο 34χρονος Αμερικανός έχει αλλάξει… οκτώ συλλόγους, φορώντας τις φανέλες των Σάντα Κρουζ Ουόριορς, της Γκουαντόνγκ, του Γκόλντεν Στέιτ, της Μπεσίκτας, της Μπουγιουκμετσέ, της Ντενιζλί Μπάσκετ, των Τζίμπα Τζετς και των Ριόκιου Κινγκς…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...