Η περίπτωση του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ επανήλθε, μέσω δημοσιευμάτων, στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος επιθετικός από τη Βουλγαρία ψάχνει τις διαθέσιμες επιλογές του, βλέποντας ότι… δεν υπάρχει μέλλον για εκείνον στη Τζένοα.

Λατρεία για Γκαλαμπίνοφ στη Serie B

Το τοπίο σχετικά με τον Γκαλαμπίνοφ συνεχίζει να είναι… θολό. Κυρίως επειδή ο ίδιος δεν έχει βρει ακριβώς αυτό που θέλει, με τις ομάδες της Serie A να μη δείχνουν -ως τώρα- ζεστές για την περίπτωσή του, την ώρα που στη Serie B γίνεται… σφαγή για την υπογραφή του.

Αρκετοί σύλλογοι από τη β’ κατηγορία της Ιταλίας έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, συνεχίζοντας το στενό μαρκάρισμα, εκμεταλλευόμενες το γεγονός πως ο χρόνος πιέζει. Το γεγονός πως δεν μένουν παρά δύο εικοσιτετράωρα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ιταλία, φαίνεται ότι δίνει… έξτρα πίεση στον Βούλγαρο φορ.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Γκαλαμπίνοφ έχει… χαλαρώσει τις απαιτήσεις του και ανοίγει κύκλο επαφών με συλλόγους της Serie B, όπως η Ελλάς Βερόνα και η Σπέτσια. Μένει να φανεί εάν τελικά θα βρει αυτό που θέλει στην Ιταλία, ή θα τον… προλάβει η προθεσμία και θα δώσει μεγαλύτερο «πάτημα» στο τριφύλλι.