Ο εμβληματικός αστέρας της Euroleague, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, καλείται να πάρει τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής του.

Ο «Λα Μπόμπα» έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «Μπλαουγκράνα» μέχρι το… 2028, ωστόσο θα πρέπει να αποφασίσει για το εάν θα συνεχίσει ως παίκτης τη σεζόν που έρχεται, ή αν θα παραμερίσει την αθλητική περιβολή για να λάβει πόστο στη Μπαρτσελόνα.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Ναβάρο θεωρεί πως θα αντέξει για ακόμη μια σεζόν με την ιδιότητα του παίκτη, αλλά ακόμη ζυγίζει τις επιλογές του. Αφ’ ενός, ο ίδιος βλέπει ότι το φετινό καλοκαίρι η ομάδα φρόντισε να κλείσει όλες τις θέσεις των γκαρντ, από την άλλη πλευρά όμως, ο σεβασμός που έχει κερδίσει στον σύλλογο του δίνει τη δυνατότητα να πάρει εκείνος την τελική επιλογή.

«Εμείς θα στηρίξουμε κάθε απόφασή του», ανέφερε για τον Ναβάρο ο Πάου Ρίμπας και πλέον άπαντες περιμένουν ν’ ακούσουν την τελική απόφαση του Ισπανού. Αν συνεχίσει, τότε θα αρκεστεί σε ολιγόλεπτες… τιμητικές συμμετοχές κατά τη διάρκεια της σεζόν, για να αποσυρθεί μετά τιμών το επόμενο καλοκαίρι. Αν όμως ανακοινώσει το τέλος, τότε θα κλείσει και τυπικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Euroleague.