Στό στόχαστρο των Βέλγων έχει μπει ο Παϊρότζ.  Ιστοσελίδα της χώρας κατακεραυνώνει τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, καθώς ο τελευταίος δεν έχει κάνει τις υποσχέσεις του πράξη για τη Μουσκρόν. Η ιστοσελίδα αναρωτιέται αν ο Παϊρότζ βλέπει τη Μουσκρόν σαν… παιχνίδι! Φυσικά, τα συνεχόμενα αρνητικά δημοσιεύματα από τους Βέλγους, προκαλούν ανησυχία και στην Ελλάδα, λίγες μέρες προτού ο Ταϊλανδός αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το δημοσίευμα αναφέρει

«Είναι πολύ νωρίς για να προβλέψουμε την κατάληξη. Αλλά τα πρώτα δείγματα του Πιεμπονγκσάντ δεν είναι ενθαρρυντικά. Πρωτίστως δεν έχουμε δει τίποτα από αυτά που εκείνος υποσχέθηκε στην παρουσίασή του.

Έταξε χορηγίεε από την Ασία, συνεργασίες και Ασιάτες παίκτες. Έκανε λόγο για βελτιώσεις στο αθλητικό κέντρο. Υποστήριξε ότι θα διέθετε χρηματοδότηση για την ενίσχυση του ρόστερ. Την ίδια στιγμή ο αθλητικός διευθυντής Πολ Αλάερτβ έλεγε: “Ο Πιεμπονγκσάντ θέλει να αναμειχθεί προσωπικά στο πρότζεκτ και έχει ιδέες για να μεγαλώσει η ομάδα”. Αλλά η παρούσα κατάσταση είναι ίδια όπως ήταν με τον Ζάχαβι.

Ο Ταϊλανδός λάμπει διά της απουσίας του και δίνει την εντύπωση ότι έχει άλλες προτεραιότητες. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πιεμπονγκσάντ είναι απασχολημένος με την απόκτηση του Παναθηναϊκού. Έχουμε κάποιον που βλέπει τη Μουσκρόν σαν παιχνίδι;»