ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

NIKE: Αποκαλυπτήρια για τις νεες φανέλες!

O Παναθηναϊκός συνεχίζει με την εταιρεία NIKE και οι νέες φανέλες είναι έτοιμες.

NIKE: Αποκαλυπτήρια για τις νεες φανέλες!

O Παναθηναϊκός συνεχίζει με την εταιρεία NIKE και οι νέες φανέλες είναι έτοιμες.

Για δεύτερη σερί χρονιά το τριφύλλι θα συνεργαστεί με την κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

H NIKE έχει ετοιμάσει τις νέες εμφανίσεις του τριφυλλιού, οι οποίες θα έχουν μικρές διαφορές σε σχέση με πέρυσι και θα είναι μονόχρωμες. Επί της ουσίας, θα είναι ελαφρώς πιο λιτές από τις περσινές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης θα γίνουν στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, στις 18 Αυγούστου, που θα αποτελέσε και την πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. To παιχνίδι θα γίνει στο Ελ Πάσο, αλλά, ως γνωστόν, θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.