ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει τόπλες στο Instagram (pic)

Η Κόνι Μεταξά έμεινε μόνο με τα απαραίτητα και ανέβασε την καυτή φωτογραφία στο instagram.

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει τόπλες στο Instagram (pic)

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κόνι Μεταξά. Και για ακόμη μία φορά, βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει αναστάτωση στο Instagram. Ποζάρει τόπλες στο φακό και μαζεύει τα likes κατά χιλιάδες, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Και αν η πόζα της μπορεί να θεωρηθεί προκλητική, όσοι γνωρίζουν την Κόνι και περισσότερο εκείνοι, που την ακολουθούν, ξέρουν ότι είναι μία κοπέλα, που δεν… κολλάει σε τέτοια.

Ίσως γι’ αυτό κι επέλεξε να συνοδεύσει την επίμαχη φωτογραφία με το σχόλιο: «No shame – Χωρίς ντροπή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.