ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: Αποφασίζει για τρεις παίκτες – Σε αναμονή για δανεικούς

Ο Γιώργος Δώνης καλείται να πάρει αποφάσεις για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές του ρόστερ του.

Δώνης: Αποφασίζει για τρεις παίκτες - Σε αναμονή για δανεικούς

Ο Δώνης έχει μπροστά του εννέα ημέρες, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με ορισμένους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Οι υπό δοκιμή

Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός διαθέτει τρεις -υπό δοκιμή- ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Ο λόγος για τους Στέφανο Ρεγκάκο, Φώτη Κέζο και Δημοσθένη Χαντζάρα.

Ο Δώνης έχει αποκτήσει μια σαφή εικόνα από τους Ρεγκάκο και Χαντζάρα, τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή του Τίλμπουργκ, με τον Κέζο να έρχεται αργότερα στο Κορωπί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με το ποιοι εξ αυτών θα παραμείνουν και τι θα γίνει με τους υπόλοιπους. Προς στιγμήν, ο Ρεγκάκος φαίνεται να έχει προβάδισμα παραμονής και μένει να φανεί για την τελική απόφαση σχετικά με τους Κέζο και Χαντζάρα.

Οι… προσεχώς δανεικοί

Όπως έχει σημειωθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, ο Δώνης πιθανότατα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη… συμφόρηση στη θέση του σέντερ φορ.

Εάν ο Παναθηναϊκός οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του Βέργου και παράλληλα αποκτήσει τον ξένο φορ, κάτι που φαντάζει παραπάνω από πιθανό, τότε θα υπάρχουν έξι λύσεις για τη θέση του κεντρικού επιθετικού.

Εφόσον έρθει ο Βέργος και ο ξένος φορ, τότε θα πρέπει να… αδειάσει προσωρινά χώρος στο ρόστερ. Κάτι που έχει εν πολλοίς προβλεφθεί, με τους Πίσπα και Σιφναίο να φαντάζουν ως πιθανότεροι υποψήφιοι για παραχώρηση με δανεισμό σε άλλο κλαμπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.