ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Nέοι “κεραυνοί” για Παϊρότζ: “Το βλέπει σαν παιχνίδι”

Στό στόχαστρο των Βέλγων έχει μπει ο Παϊρότζ.

Nέοι

Στό στόχαστρο των Βέλγων έχει μπει ο Παϊρότζ.  Ιστοσελίδα της χώρας κατακεραυνώνει τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, καθώς ο τελευταίος δεν έχει κάνει τις υποσχέσεις του πράξη για τη Μουσκρόν. Η ιστοσελίδα αναρωτιέται αν ο Παϊρότζ βλέπει τη Μουσκρόν σαν… παιχνίδι! Φυσικά, τα συνεχόμενα αρνητικά δημοσιεύματα από τους Βέλγους, προκαλούν ανησυχία και στην Ελλάδα, λίγες μέρες προτού ο Ταϊλανδός αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το δημοσίευμα αναφέρει

«Είναι πολύ νωρίς για να προβλέψουμε την κατάληξη. Αλλά τα πρώτα δείγματα του Πιεμπονγκσάντ δεν είναι ενθαρρυντικά. Πρωτίστως δεν έχουμε δει τίποτα από αυτά που εκείνος υποσχέθηκε στην παρουσίασή του.

Έταξε χορηγίεε από την Ασία, συνεργασίες και Ασιάτες παίκτες. Έκανε λόγο για βελτιώσεις στο αθλητικό κέντρο. Υποστήριξε ότι θα διέθετε χρηματοδότηση για την ενίσχυση του ρόστερ. Την ίδια στιγμή ο αθλητικός διευθυντής Πολ Αλάερτβ έλεγε: “Ο Πιεμπονγκσάντ θέλει να αναμειχθεί προσωπικά στο πρότζεκτ και έχει ιδέες για να μεγαλώσει η ομάδα”. Αλλά η παρούσα κατάσταση είναι ίδια όπως ήταν με τον Ζάχαβι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ταϊλανδός λάμπει διά της απουσίας του και δίνει την εντύπωση ότι έχει άλλες προτεραιότητες. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πιεμπονγκσάντ είναι απασχολημένος με την απόκτηση του Παναθηναϊκού. Έχουμε κάποιον που βλέπει τη Μουσκρόν σαν παιχνίδι;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.