ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σακελλαρίου: «Όνειρο ζωής ο Παναθηναϊκός»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τον Καλάθη αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σακελλαρίου: «Όνειρο ζωής ο Παναθηναϊκός»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, στην πρώτη του συνέντευξη στον αθλητικό Τύπο μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, μίλησε για τα όσα ένιωσε λόγω της μετακίνησής του στο ΟΑΚΑ, τον συγκάτοικό του στις μικρές Εθνικές, Νικ Καλάθη, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σακελλαρίου στην «Πράσινη»:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Η συμμετοχή μου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι όνειρο ζωής για κάθε παίκτη που θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να αγωνιστεί. Ο Παναθηναϊκός είναι στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων και έχει χαρίσει απίστευτες συγκινήσεις στον μπασκετικό χώρο. Είναι τιμή να βρίσκομαι στην ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τιμήσω τη φανέλα που θα φοράω.

Σε ένα τέτοιο ρόστερ πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, σε κάθε δευτερόλεπτο στο παρκέ. Μου αρέσει να είμαι παίκτης ομάδας και κάθε φορά που ο προπονητής θα μου το ζητά, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Νικ Καλάθη: «Τον παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι πραγματικά για εκείνον. Είναι ιδιαίτερος τόσο σαν χαρακτήρας, όσο και σαν παίκτης και πραγματικά του αξίζουν όλα αυτά που έχει πετύχει».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι ένας πρόεδρος γεμάτος ενθουσιασμό και πάθος για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Παρορμητικός αλλά και αληθινός. Άξιος συνεχιστής του πατέρα του, Παύλου, που καταξίωσε τον Παναθηναϊκό σε ελληνικό αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...