ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέργος: Καμία περίπτωση συνιδιοκτησίας με Ολυμπιακό

Τα χρήματα που αναμένεται να πάρει ο Βέργος στο τριφύλλι αλλά και το αβάσιμο σενάριο συνιδιοκτησίας με τον ΟΣΦΠ.

Βέργος: Καμία περίπτωση συνιδιοκτησίας με Ολυμπιακό

Ο Νίκος Βέργος τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και απομένει η αποδέσμευσή του από τον ΟΣΦΠ ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Το deal Βέργου – Παναθηναϊκού

Ο 22χρονος επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με το τριφύλλι για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Οι απολαβές του Βέργου θα κυμαίνονται στις 100.000 ευρώ ανά έτος. Συμβόλαιο που κινείται στο πλαίσιο του διαθέσιμου μπάτζετ, που κινείται σε… αυστηρά επίπεδα.

Τα σενάρια για επαναγορά και συνιδιοκτησία

Ο Βέργος δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά απομένει η εξασφάλιση της ελευθέρας του για να βάλει την υπογραφή του στο προσφερόμενο συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό. Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν αρκετά περί του τρόπου ολοκλήρωσης της μεταγραφής, με τα σενάρια που έπαιξαν να μην προκρίνονται σε καμία περίπτωση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την πιθανότητα δανεισμού του, εκείνη της μελλοντικής επαναγοράς του από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για το σενάριο της συνιδιοκτησίας, όπως σημειώθηκε σήμερα στον αθλητικό Τύπο, με το τριφύλλι να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και το άλλο μισό να το κατέχει ο ΟΣΦΠ.

Περιμένει τον Βέργο ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βέργου, καθώς επιθυμεί να τον εντάξει άμεσα στα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν.

Το ιδανικότερο σενάριο για τον Έλληνα κόουτς θα ήταν να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση πριν από το πρώτο ματς της σεζόν στην Ξάνθη, ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει στις τάξεις του έναν ακόμη σέντερ φορ, ενώ βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση του εκλεκτού ξένου επιθετικού…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...