Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τον ρυθμό που «φεύγουν» τα εισιτήρια διαρκείας. Αν και βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και τον μήνα που λογίζεται ως «νεκρή περίοδος», οι οπαδοί του τριφυλλιού δεν πτοούνται, συνεχίζοντας να κλείνουν θέση στις εξέδρες του ΟΑΚΑ εν όψει της νέας σεζόν.

Πόσα εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί

Μέχρι στιγμής, το «κοντέρ» γράφει 4.281! Τόσες κάρτες έχουν διατεθεί στο κοινό, γεγονός που αυξάνει τις αισιόδοξες προβλέψεις στην ΚΑΕ για κατάρριψη του περσινού αριθμού (7.500) και δημιουργεί βλέψεις ακόμη και για πενταψήφιο νούμερο.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο ρυθμός διάθεσης θα αυξάνεται, οδεύοντας προς το τέλος του Αυγούστου, που συμπίπτει με την επιστροφή των περισσότερων οπαδών στη βάση τους από τις διακοπές τους.

Η επίδοση Ιουλίου – Αυγούστου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που αφορούν τη ροή διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», στο διάστημα μεταξύ της 25ης Ιουλίου και τις 16ης Αυγούστου έχουν πωληθεί σχεδόν 1.000 κάρτες (952 για την ακρίβεια). Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι φίλοι του εξάστερου δεν… πτοούνται από τον Αύγουστο.

Πως μπορείτε να κλείσετε θέση στο ΟΑΚΑ

Από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας,
Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00)
Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

➡️ Γράψε το σχόλιο σου