Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν, με τον Δώνη να παίρνει, στο άμεσο μέλλον, αποφάσεις για το ρόστερ. Ο Έλληνας κόουτς του τριφυλλιού θα δώσει το τελικό πόρισμα για τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι δοκιμάζονται όλο αυτό το διάστημα από τον Παναθηναϊκό.

Οι Στέφανος Ρεγκάκος, Δήμος Χαντζάρας και Φώτης Κέζος έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» του Δώνη και οσονούπω θα ξεκαθαριστεί το εάν και για ποιους θα προσφερθεί συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Οι σκέψεις για Ρεγκάκο

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το τι μέλλει γενέσθαι με την τριάδα, αν και ο Στέφανος Ρεγκάκος φαίνεται πιο κοντά σε σχέση με τους υπόλοιπους στο να κερδίσει συμβόλαιο στο τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» εκτιμούν τη μαχητικότητά του και το γεγονός ότι έχει δύναμη και βγάζει πάθος στις μονομαχίες, ωστόσο υπάρχει και το «αλλά». Μέχρι στιγμής, ο Ρεγκάκος δεν έχει δείξει την απαιτούμενη ευχέρεια μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, γεγονός που οδηγεί τον Δώνη και το επιτελείο του σε σκέψεις.

Αναλόγως θα αξιολογηθούν και οι Κέζος – Χαντζάρας, αν και για τον πρώτο ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω, δεδομένου ότι δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου