ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τριάδα… υπό εξέταση για τον Δώνη

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, με τον Δώνη να αξιολογεί το μέλλον τους στην ομάδα...

Παναθηναϊκός: Τριάδα... υπό εξέταση για τον Δώνη

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν, με τον Δώνη να παίρνει, στο άμεσο μέλλον, αποφάσεις για το ρόστερ. Ο Έλληνας κόουτς του τριφυλλιού θα δώσει το τελικό πόρισμα για τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι δοκιμάζονται όλο αυτό το διάστημα από τον Παναθηναϊκό.

Οι Στέφανος Ρεγκάκος, Δήμος Χαντζάρας και Φώτης Κέζος έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» του Δώνη και οσονούπω θα ξεκαθαριστεί το εάν και για ποιους θα προσφερθεί συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Οι σκέψεις για Ρεγκάκο

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το τι μέλλει γενέσθαι με την τριάδα, αν και ο Στέφανος Ρεγκάκος φαίνεται πιο κοντά σε σχέση με τους υπόλοιπους στο να κερδίσει συμβόλαιο στο τριφύλλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» εκτιμούν τη μαχητικότητά του και το γεγονός ότι έχει δύναμη και βγάζει πάθος στις μονομαχίες, ωστόσο υπάρχει και το «αλλά». Μέχρι στιγμής, ο Ρεγκάκος δεν έχει δείξει την απαιτούμενη ευχέρεια μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, γεγονός που οδηγεί τον Δώνη και το επιτελείο του σε σκέψεις.

Αναλόγως θα αξιολογηθούν και οι Κέζος – Χαντζάρας, αν και για τον πρώτο ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω, δεδομένου ότι δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.