ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέργος: Εκεί θα κριθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ποια παράμετρος θα κρίνει εάν ο Νίκος Βέργος θα ντυθεί εν τέλει στα «πράσινα».

Βέργος: Εκεί θα κριθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό | panathinaikos24.gr

Ο Νίκος Βέργος αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο.

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή θα πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα ζητήματα με τον ΟΣΦΠ.

Το θέμα που έχει προκύψει δεν αφορά σε καμία περίπτωση την πιθανότητα συνιδιοκτησίας, το οποίο έχει διαψευστεί επανειλημμένα από τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν. Το ίδιο συνέβη και για το σενάριο που αφορούσε δανεισμό, που επίσης καταρρίφθηκε από το τριφύλλι.

Ο Βέργος και η μεταπώληση

Το ζήτημα που μένει να ξεκαθαριστεί για να κλείσει οριστικά η υπόθεση Βέργου, αφορά το ποσοστό μεταπώλησης. Ουσιαστικά, για να μείνει ελεύθερος ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επέλθει συμφωνία σχετικά με τα μελλοντικά δικαιώματα του ΟΣΦΠ στον ίδιο.

Εν τέλει, το ύψος του ποσοστού μεταπώλησης που θα διατηρήσει ο Ολυμπιακός θα κρίνει τη μοίρα της υπόθεσης Βέργου. Στο τριφύλλι προσπαθούν να βρουν λύση που θα έγκειται στο συμφέρον τους, όμως το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Τα δεδομένα σε περίπτωση «ναυαγίου»

Εάν ο Παναθηναϊκός δεν τα βρει με τον ΟΣΦΠ όσον αφορά το ποσοστό μεταπώλησης, τότε η περίπτωση Βέργου θα εγκαταλειφθεί. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν αλλού, εξετάζοντας παρόμοιες περιπτώσεις Ελλήνων φορ, για να πλαισιώσουν τον ξένο φορ που -όπως όλα δείχνουν- θα έρθει στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση απόκτησης του Βέργου, το συμβόλαιο του θα κινείται αυστηρά εντός ορίων της «σφιχτής» πολιτικής του Παναθηναϊκού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close