ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα φανέλα: Αυτή είναι η φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού (pics)

Δείτε τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2018/19. Δείτε την πράσινη, τη λευκή αλλά και τη μωβ εμφάνιση.

Νέα φανέλα: Αυτή είναι η φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού (pics)

Η επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2018/19 αποκαλύφθηκε. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέβηκαν φωτογραφίες από τη νέα φανέλα του τριφυλλιού, τόσο εκείνη που θα χρησιμοποιηθεί στα εντός, όσο και εκείνη που θα επιλέγεται στα εκτός έδρας ματς της ομάδας, αλλά και την τρίτη εμφάνιση.

Πράσινη

Πρόκειται για επιλογή από τη γκάμα των Elite Club της NIKE, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν. Διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά Nike dri fit που σκοπό έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Ο σχεδιασμός της πράσινης φανέλας φέτος παραπέμπει σε πιο κλασικές μορφές. Στο λαιμό υπάρχει άνεση με κλείσιμο χωρίς κουμπί ενώ στο μανίκι η μορφή είναι ενιαία χωρίς ραφές στον ώμο ώστε να δίνει ευχέρεια στην κίνηση.

νέα φανέλα

νέα φανέλα

Λευκή

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επετειακή μια και η επιλογή της έγινε προκειμένου να γιορταστούν τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Έτσι πέραν του λευκού που κυριαρχεί, υπάρχει πρόσθετη χρυσή λωρίδα στους ώμους και στο τελείωμα των μανικιών και ασφαλώς το πράσινο Τριφύλλι. Εμφάνιση που παραπέμπει στο επετειακό σήμα των 110 ετών του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
νέα φανέλα

Μωβ

Άλλη μια φανέλα τεχνολογίας dri fit με χαρακτηριστική λαιμόκοψη V. Διαθέτει contrast στους ώμους και στα τελειώματα στο μανίκι, όπου προστίθεται η λευκή λωρίδα και βέβαια το πράσινο Τριφύλλι.

νέα φανέλα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.