ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και επισήμως… Μαλτέζος ο Βέμερ

Ο Γενς Βέμερ παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα...

Και επισήμως... Μαλτέζος ο Βέμερ

Κάτοικος Μάλτας θα είναι από εδώ και στο εξής, με κάθε επισημότητα, ο Γενς Βέμερ.

Ο Γερμανός αμυντικός βγήκε μόλις πρόσφατα από χρονοβόρα δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό, η οποία κόντεψε να κοστίσει ακριβά στο τριφύλλι και επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους.

Έπειτα από περίπου δύο χρόνια απραξίας και… οριακά διψήφιο αριθμό συμμετοχών με τους «πράσινους», ο Βέμερ θα προσπαθήσει να κάνει restart στην καριέρα του, υπογράφοντας με την Ταρξιέν Ρέινμποουζ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.621 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ρέινμποουζ δεν αποτελούν και την πρώτη δύναμη του συλλογικού ποδοσφαίρου της Μάλτας, καθώς πέρσι τερμάτισαν στη 12η θέση του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.