ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πακέτο Βέργος – Καμπετσής στον Παναθηναϊκό

Εξαιρετικά πιθανό είναι το σενάριο να αποκτηθούν άμεσα από τον Παναθηναϊκό Βέργος και Καμπετσής.

Πακέτο Βέργος - Καμπετσής στον Παναθηναϊκό

Εξαιρετικά πιθανό είναι το σενάριο να αποκτηθούν άμεσα από τον Παναθηναϊκό Βέργος και Καμπετσής.

Οι “πράσινοι” τις τελευταίες ημέρες εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κάνουν δικό τους τον Αργύρη Καμπετσή. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ντόρτμουντ, αλλά και με τον ίδιο τον νεαρό επιθετικό, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή και ο παίκτης να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Ο Γιώργος Δώνης θέλει τον Καμπετσή, καθώς θεωρεί ότι έχει στοιχεία τα οποία του κάνουν και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις.

Εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση του Νίκου Βέργου. Ο νεαρός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νίκο Νταμπίζα για τριετές συμβόλαιο. Μένει να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, καθώς από την ΠΑΕ επιμένουν ότι δεν πρόκειται να αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να κλείσει κι αυτό το θέμα για τον Παναθηναϊκό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ