ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λόπες κι άλλοι τρεις στη λίστα Νταμπίζα

Ο Κριστιάν Λόπες δεν είναι ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ φορ.

Λόπες κι άλλοι τρεις στη λίστα Νταμπίζα

Ο Λόπες εξετάζεται μεν από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό όνομα που περιέχεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Κριστιάν Λόπες είναι μεν μια καλή περίπτωση, δεδομένης της εμπειρίας του από το γαλλικό πρωτάθλημα και της ευχέρειάς του στο γκολ, ωστόσο δεν διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα ήθελε ο Δώνης.

Εντός των ζητούμενων που έχει θέσει ο Έλληνας κόουτς για τον ξένο φορ, περιέχεται και η δυνατότητα δημιουργίας παιχνιδιού, κάτι που δεν διαθέτει ο 29χρονος επιθετικός.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο αυτόν, ο Λόπες φιγουράρει μεν στη λίστα του Νταμπίζα αλλά δεν είναι ο πρώτος στόχος του τριφυλλιού, που έχει προς εξέταση θέσει άλλα τρία ονόματα επιθετικών από το εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.