ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Παπαντωνίου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ξανά στην «πράσινη» προετοιμασία ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος αναζητά ομάδα.

Με Παπαντωνίου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ο Νώντας Παπαντωνίου θα ακολουθήσει ακόμη μια προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος γκαρντ θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ ώστε να αποτελέσει βοηθητικό μέλος κατά την περίοδο χτισίματος του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του Πασκουάλ.

Παπαντωνίου

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη εμπειρία του Παπαντωνίου από το τριφύλλι, καθώς πέρσι είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Καταλανού κόουτς. Μάλιστα, έπειτα από την ολοκλήρωση της «πράσινης» προετοιμασίας, ο ίδιος βρήκε συμβόλαιο στον ΓΣΛ Φάρο του Σκουρτόπουλου, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν με 11.8 πόντους και 4.5 ασίστ κατά μ.ο στην Basket League.

Ο Παπαντωνίου έρχεται εκ νέου στο ΟΑΚΑ ως ελεύθερος και θα ψάξει το νέο του συμβόλαιο στην Basket League, έπειτα από την ολοκλήρωση του… βοηθητικού περάσματός του από το τριφύλλι.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...