ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Πρόβα τζενεράλε σε άδειες κερκίδες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Λεβαδειακό, στο τελευταίο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν, στο άδειο "Ελ Πάσο" μετά την απόφαση της διοίκησης το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας του φόβου επεισοδίων στην περιοχή.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Πρόβα τζενεράλε σε άδειες κερκίδες

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (21:00 – ΕΡΤ2)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Λεβαδειακό, στο τελευταίο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν, στο άδειο “Ελ Πάσο” μετά την απόφαση της διοίκησης το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας του φόβου επεισοδίων στην περιοχή.

Οι “πράσινοι”, μια εβδομάδα πριν από τη “μάχη” με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, αντιμετωπίζουν την ομάδα της Βοιωτίας, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει μια πρόβα ενδεκάδας, δίχως, όμως, να υπολογίζει για απόψε τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα είναι έτοιμος στο ματς με τους Ακρίτες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Παντελάκης, ενώ ο Γιώργος Δώνης δεν πήρε μαζί του τους Ρεγκάκο, Κέζο και Χαντάρα, οι οποίο βρίσκονται υπό δοκιμήν.

Οι σκέψεις του Δώνη

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης, καθώς ως γνωστόν, οι “πράσινοι” έχουν πρόβλημα στη θέση αυτή, μια και η μταγραφή του βασικού φορ δεν έχει γίνει ακόμη, ενώ ο Βέργος δεν έχει αποκτηθεί. Ο Ελληνας προπονητής είχε βάλει ως επιθετικό στο φιλικό με την ΑΕΛ τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ενώ απόψε είναι πιθανό να κάνει το ίδιο με τον Άντονι Μουνιέ.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης και στην άμυνα θα είναι οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας. Κουλιμπαλί και Ινσούα θα παίξουν στα άκρα, ο Κάτσε με τον Δώνη θα είναι στα χαφ και ως εξτρέμ θα αγωνιστούν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Πίσπας, Σέχου και Παντελάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.