ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επέστρεψε και ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται στην Αθήνα και αύριο πιάνει... δουλειά με τους υπόλοιπους του εξάστερου.

Επέστρεψε και ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ όπου γέμιζε τις μπαταρίες του, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού επέστρεψε στη βάση του και αύριο θα μεταβεί μαζί με τους υπόλοιπους του ρόστερ στο ΟΑΚΑ για τα απαραίτητα εργομετρικά και εξετάσεις.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι αύριο, Δευτέρα, θα λάβει χώρα το πρώτο μάζεμα των Πρωταθλητών Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να προπονούνται στην έδρα τους έως τα τέλη του μήνα, προτού αναχωρήσουν για Πήλιο.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 60.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.