Η φανέλα που φορέθηκε για μια και μοναδική φορά και η απόφαση του Γιώργου Βαρδινογιάννη να μη δείξει το Star τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με την Μπριζ.

Το καλοκαίρι του 1994, στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στο Βέλγιο, ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη – πρόκριση στο κατάμεστο από 65.000 οπαδούς ΟΑΚΑ. Και τι δεν έγινε σε εκείνο το παιχνίδι; Αρχικά, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε… απαγορεύσει την τηλεοπτική μετάδοση σε όλη την επικράτεια, προκειμένου το Ολυμπιακό Στάδιο να γεμίσει. Αφού το ματς άρχισε, ο «καπετάνιος» έδωσε on camera την εντολή το σήμα να μεταδοθεί σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμος να δει το κρίσιμο παιχνίδι.

Τελικό αποτέλεσμα, 0-0, με τον Παναθηναϊκό να έχει δυο μεγάλες ευκαιρίες, με Αλεξούδη και Δώνη να βρίσκουν το δοκάρι και τον κόσμο να… ξεσπά ανάβοντας καπνογόνα. Από αυτή τη «συμπεριφορά» των οπαδών, η ομάδα τιμωρήθηκε και έπαιξε τον επόμενο ευρωπαϊκό της αγώνας (Χάιντουκ τη σεζόν 1995-96) χωρίς κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με την Μπριζ φορέθηκε για πρώτη και τελευταία φορά μια φανέλα που έμεινε αξέχαστη. Η φανέλα με τους περίφημους «πράσινους κεραυνούς». Θεωρήθηκε… γρουσούζικη και αποφασίστηκε από τη διοίκηση να αποσυρθεί.

Δείτε το σπάνιο βίντεο