ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμπετσής: Προβάρει τα «πράσινα»

Έτοιμος να φορέσει τα «πράσινα» είναι ο Αργύρης Καμπετσής, μιας και η νέα πρόταση του «τριφυλλιού» φαίνεται να τον ικανοποιεί.

Καμπετσής: Προβάρει τα «πράσινα»

Έτοιμος να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Αργύρης Καμπετσής. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», το σίριαλ που έχει απασχολήσει από την αρχή του καλοκαιριού αναμένεται να έχει «happy end».

Για την ακρίβεια οι «πράσινοι» κατέθεσαν νέα πρόταση στην πλευρά του παίκτη, η οποία φαίνεται να τον ικανοποιεί. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες πιθανότατα θα είναι και… οριστικές.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Δώνης θέλει και τον Βέργο, για τον οποίο αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Το μόνο που μένει στην περίπτωση αυτή είναι να βρεθεί η φόρμουλα για να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, που επιθυμεί να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...