ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: Πήρε μεταγραφή στα 37 του – Δείτε που υπέγραψε! (pics)

O Tζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει ακάθεκτος την ποδοσφαιρική του πορεία. Σε ποια ομάδα υπέγραψε ο Γάλλος άσος.

Σισέ: Πήρε μεταγραφή στα 37 του - Δείτε που υπέγραψε! (pics)

Παίκτης της Βιτσέντζα είναι και επισήμως ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Ο Σισέ είχε επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος στην ερασιτεχνική κατηγορία της Ελβετίας με την Υβερντόν. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποφάσισε να συνεχίσει, όσο αντέχει, την πορεία του στο ποδόσφαιρο, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο, αυτή τη φορά με την ιταλική Βιτσέντζα!

Σισέ

Η Βιτσέντζα (συμμετέχει στη Serie C) θα είναι ο δεύτερος ιταλικός «σταθμός» στην καριέρα του Τζιμπρίλ, έπειτα από τη Λάτσιο, στην οποία είχε πάρει μεταγραφή μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Τζιμπρίλ θα είναι το νέο Νο9 της Βιτσέντζα», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου στα social media. Εμείς δεν έχουμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του ο Τζιμπρίλ!

Σισέ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...