ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αίτημα σε Παϊρότζ για αγορά φορ εκατομμυρίου

Οι Νταμπίζας και Δώνης απευθύνθηκαν στον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, με στόχο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Αίτημα σε Παϊρότζ για αγορά φορ εκατομμυρίου

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ φέρεται να βρίσκεται μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση του deal με Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη να ζητήσουν από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία την συγκατάθεσή του και την αρωγή του για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο ρόλος του Παϊρότζ στην υπόθεση του φορ

Όλο αυτό το διάστημα, οι Νταμπίζας και Δώνης έχουν καταρτίσει λίστα με τους υποψήφιους στόχους του τριφυλλιού για τη θέση του βασικού σέντερ φορ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η λίστα αυτή περιέχει δύο υποκατηγορίες: στην πρώτη υπάρχουν οι περιπτώσεις που ανεβάζουν επίπεδο το φετινό ρόστερ, αλλά είναι ακριβοί για τα τωρινά δεδομένα του Παναθηναϊκού, με συμβόλαιο κοντά στο ένα εκατομμύριο. Στη δεύτερη υπάρχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν με το μπάτζετ που υφίσταται και δεν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.

Αυτό που προσπαθούν να πετύχουν οι Νταμπίζας – Δώνης είναι η συγκατάθεση του Παϊρότζ, ώστε να προχωρήσει άμεσα μια από τις επιλογές του εκατομμυρίου. Μάλιστα, η εν λόγω περίπτωση δεν θα χρειάζεται χρόνο, καθώς έχει ακολουθήσει ήδη την προετοιμασία της ομάδας του.

Εάν ο Παϊρότζ πει το «ναι» στο αίτημα, τότε ο Νταμπίζας θα «κλειδώσει» τη μεταγραφή, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τον εν λόγω στόχο, ωστόσο για να προχωρήσει θα πρέπει να εξασφαλιστεί… κονδύλι από τον Παϊρότζ.

Η στάση του Γιάννη Αλαφούζου

Σε περίπτωση που ο Παϊρότζ δεν εγκρίνει το αίτημα για μεταγραφή επιθετικού με συμβόλαιο του ενός εκατομμυρίου, τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει οριοθετήσει το μπάτζετ για τον βασικό σέντερ φορ και δεν προτίθεται να ανέβει πάνω από το αρχικό ποσό, που φτάνει μάξιμουμ τις 500.000 ευρώ. Μάλιστα, ο mr ΣΚΑΪ φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους Δώνη – Νταμπίζα ότι η υπέρβαση θα γίνει μόνο εάν δοθεί το «ΟΚ» του Ταϊλανδού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.