ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Οι... άκρως Παναθηναϊκές δηλώσεις που έκανε ο Καλάθης κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Καλάθης: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Ο Νικ Καλάθης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και, όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν σκέφτεται τίποτ’ άλλο πέρα από το τριφύλλι και τους στόχους του.

Παράλληλα, ο Νικ αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο της επιστροφής σε Final-4, τονίζοντας ότι επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καλάθης στην «Πράσινη»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Νιώθω καλά που είμαι και πάλι εδώ, στο σπίτι μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν, αλλά και για την ομάδα που έχουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλοί φέτος. Δεν υπήρχε αμφιβολία για το αν θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μένα, ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, μου αρέσει πολύ εδώ, αγαπώ αυτή την ομάδα, αγαπώ τους οπαδούς, την ατμόσφαιρα, την Ελλάδα. Από εδώ ξεκίνησαν όλα για εμένα και εδώ θα ήθελα να τελειώσουν. Εύχομαι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Θέλω να συνεχίσουμε επιτυχημένα και να κερδίσουμε τίτλους.

Για τους στόχους που έχει η ομάδα: Για εμάς ο στόχος είναι πάντα οι τίτλοι στην Ελλάδα, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το Final Four. Δεν έχουμε καταφέρει να πάμε τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος. Έχουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες.

Θέλω να φτάσουμε εκεί, θέλω να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι και σε αυτό εστιάζουμε. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Για το πρωτάθλημα θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, αφού η χρονιά συνεχίζεται και μετά το Final Four. Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου, λοιπόν, είναι αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.