Το όνομα του Κριστιάν Λόπες έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν τον 29χρονο Ισπανό στη λίστα των υποψηφίων ξένων φορ, αλλά όχι σε πρώτο πλάνο.

Οι Δώνης – Νταμπίζας εκτιμούν τις αγωνιστικές αρετές του Λόπες αλλά και την ευχέρεια που επέδειξε στο σκοράρισμα κατά τη θητεία του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (Λανς, Γαλλία). Όμως, έχουν ξεχωρίσει και τοποθετήσει πιο πάνω από τον 29χρονο φορ, άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ο Λόπες θέλει, ο Παναθηναϊκός περιμένει

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός έχει εξετάσει την προοπτική του Παναθηναϊκού. Μάλιστα φέρεται να τον καλύπτει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα.  Το τριφύλλι δεν δείχνει να βιάζεται στην περίπτωση του, έχοντας προκρίνει άλλες περιπτώσεις, εν αναμονή του αιτήματος των Δώνη – Νταμπίζα στον Παϊρότζ, για… κονδύλι μεταγραφής.

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο Λόπες φέρεται να επιθυμεί άμεσες εξελίξεις στο ζήτημα. Όχι μόνο όσον αφορά το ενδιαφέρον του τριφυλλιού, αλλά και στις υπόλοιπες περιπτώσεις.  Για τον λόγο αυτόν, ο 29χρονος επιθετικός ψάχνεται και αλλού, έχοντας ως προτεραιότητα να βρει το συντομότερο δυνατό κάποιο συμβόλαιο και να κλείσει σε κάποια ομάδα εν όψει της νέας σεζόν.