ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τόμας: «Χαίρομαι που θα είμαι από τη σωστή πλευρά στο ΟΑΚΑ»

Οι δηλώσεις του Ντεσόν Τόμας λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τόμας: «Χαίρομαι που θα είμαι από τη σωστή πλευρά στο ΟΑΚΑ»

Ο Ντεσόν Τόμας έφτασε στη χώρα μας λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, φορώντας μπλούζα του Παναθηναϊκού.

Φανερά ευδιάθετος, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για τη μεταγραφή του στο τριφύλλι, τους στόχους που έχει αλλά και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Ντεσόν Τόμας

Για τους στόχους του και το Final-4: «Αυτός είναι ο στόχος κάθε παίκτη, να προσπαθεί να κερδίζει τρόπαια. Ξέρουμε πως η ομάδα έχει χρόνια να βρεθεί σε Final-4 και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι ωραία που θα συνεργαστούμε ξανά, γιατί ξέρει το παιχνίδι μου και τι μπορώ να προσφέρω  στην ομάδα. Είχαμε δουλέψει μαζί στην Μπαρτσελόνα και είναι ωραίο το συναίσθημα που θα με κοουτσάρει ξανά».

Για τη θέση του: «Ως παίκτης είναι χρήσιμο να μπορείς να αγωνιστείς σε δύο θέσεις και στο σύγχρονο μπάσκετ πρέπει. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ως “4”, αφού στην Ευρώπη χρησιμοποιούνται πολύ τα κοντά σχήματα. Βέβαια μπορώ να παίξω και στο “3” και είμαι σίγουρος πως ο κόουτς Πασκουάλ θα βρει τον τρόπο να με χρησιμοποιήσει και στις δύο θέσεις».

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ: «Φυσικά. Είμαι ενθουσιασμένος και νομίζω παίζουμε και το πρώτο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι. Έχω έρθει με αρκετές ομάδες ως αντίπαλος και πάντα ήταν θορυβώδες, αλλά πλέον χαίρομαι που θα είμαι στη σωστή πλευρά, των γηπεδούχων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...