ΜΠΑΣΚΕΤ

Τόμας: «Χαίρομαι που θα είμαι από τη σωστή πλευρά στο ΟΑΚΑ»

Οι δηλώσεις του Ντεσόν Τόμας λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ντεσόν Τόμας έφτασε στη χώρα μας λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, φορώντας μπλούζα του Παναθηναϊκού.

Φανερά ευδιάθετος, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για τη μεταγραφή του στο τριφύλλι, τους στόχους που έχει αλλά και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Ντεσόν Τόμας

Για τους στόχους του και το Final-4: «Αυτός είναι ο στόχος κάθε παίκτη, να προσπαθεί να κερδίζει τρόπαια. Ξέρουμε πως η ομάδα έχει χρόνια να βρεθεί σε Final-4 και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι ωραία που θα συνεργαστούμε ξανά, γιατί ξέρει το παιχνίδι μου και τι μπορώ να προσφέρω  στην ομάδα. Είχαμε δουλέψει μαζί στην Μπαρτσελόνα και είναι ωραίο το συναίσθημα που θα με κοουτσάρει ξανά».

Για τη θέση του: «Ως παίκτης είναι χρήσιμο να μπορείς να αγωνιστείς σε δύο θέσεις και στο σύγχρονο μπάσκετ πρέπει. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ως “4”, αφού στην Ευρώπη χρησιμοποιούνται πολύ τα κοντά σχήματα. Βέβαια μπορώ να παίξω και στο “3” και είμαι σίγουρος πως ο κόουτς Πασκουάλ θα βρει τον τρόπο να με χρησιμοποιήσει και στις δύο θέσεις».

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ: «Φυσικά. Είμαι ενθουσιασμένος και νομίζω παίζουμε και το πρώτο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι. Έχω έρθει με αρκετές ομάδες ως αντίπαλος και πάντα ήταν θορυβώδες, αλλά πλέον χαίρομαι που θα είμαι στη σωστή πλευρά, των γηπεδούχων».

Exit mobile version